Oshee Vitamin SHOT Witaminy i Minerały to suplement diety w postaci niegazowanego napoju owocowego o smaku owoców egzotycznych z dodatkiem witamin (B1, B3, B5, B6, B7 i B9) i minerałów (cynk, jod).
Zawarta w składzie niacyna, kwas pantotenowy i witamina B6 przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Cynk pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Skład:
woda, sok jabłkowy (21%) odtworzony z zagęszczonego soku, cukier, kwas cytrynowy; soki owocowe 0,5% (pomarańczowy, z owoców passiflory, bananowy, cytyrnowy, brzoskwiniowy, morelowy, z owoców gujawy, z mango), odtworzone z koncentratu,guma arabksa, estry glicerolu i żywicy roślinnej; mączka chleba świętojańskiego, aromaty; barwnik - beta-apo-8-carotenal, kwas askorbinowy, niacyna (amid kwasu nikotynowego), kwas pantotenowy (D-pantotenuian wapnia), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), tiamina (chlorowodorek tiaminy), kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy), biotyna (D-biotyna), witamina B12 (cyjanokobalamina), glukonian cynku, jodek potasu, glukonian żelaza, sukraloza
Dawkowanie:
Zaleca się spożywać nie więcej niż 1 opakowanie produktu dziennie. Przed otwarciem delikatnie wstrząsnąć.
Przeciwwskazania:
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu .
Przed zastosowaniem produktu zapoznaj się z informacjami zamieszczonymi na opakowaniu lub ulotce.
Oshee Vitamin Shot Magnez + Witamina B6 to pasteryzowany, niegazowany napój owocowy o smaku mango, acai i guavy, z dodatkiem magnezu i witaminy B6.
*Witamina C wraz z witaminą D pomaga w utrzymaniu prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego oraz w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
*Cynk pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
BluKid to wyjątkowa kompozycja zawierająca podwójnie standaryzowany na zawartość polifenoli i antocyjanów ekstrakt z owoców czarnego bzu, witaminę C, cynk i bioflawonoidy cytrusowe. Wskazany dla dzieci od 3. do 12. roku życia w celu uzupełniania diety w składniki wspomagające pracę układu odpornościowego. Polecany zwłaszcza w okresie zwiększonej zachorowalności na grypę i przeziębienie: w okresie jesienno-zimowym oraz w okresie przesilenia wiosennego.